Der det hele startet…

I 2014 ble hundenmin.no etablert av Britt Edvardsen med stor lidenskap for kjæledyr. Da min egen hund, rottweilertispa Ziva, var mye syk i 2014, ble jeg veldig bevisst på hva jeg skulle gi henne og spise. Hun var igjennom livmorbetennelse, kennelhoste og tilslutt avrevet korsbånd med påfølgende operasjon. Jeg ble oppmerksom på Dr. Clauder produktene og ga henne tørrforet deres og leddpulveret for å styrke beinet og leddvæsken hennes. Hun ble operert rett før sommerferien og rehabiliteringstiden skulle være 16 uker.

Etter 10 uker var vi på kontroll og vetrinæren lurte på hva i all verden jeg hadde gjort med henne, for hun var nesten helt rehabilitert. 12 uker etter operasjonen stilte jeg henne på rasespesialen her i Tønsberg, og i konkurranse med ca 100 andre rottweilere ble hun beste tispe. På kritikken sto «excellent movements». Dette er bakgrunnen for denne virksomheten. I tillegg opplevde jeg at hun ble mer energisk, luktet bedre og fikk mye blankere pels. Ideen om en nettbutikk kom fordi at jeg tenker det er flere der ute som ønsker «det aller beste» for sin hund, akkurat som jeg.

Petz ser dagens lys

Nå åpner vi en ny og større butikk med ordinære åpningstider og vil tilby kvalitetsprodukter til både hund, katt og gnagere.

Den nye butikken har fått navnet Petz, og vi er opptatt av å tilby det aller beste som er å få tak i til kjæledyra våre. Det er ikke dermed sagt at vi er dyrest! Hos oss finner du både eksklusive og rimelige ting til dyret ditt. Petz er tidligere kjent under navnet hundenmin.no, men byttet i desember 2017 navn.
Vi fortsetter å tilby våre kunder den aller beste kvalitet både i kundeservice og i våre produkter.

Vi ønsker både gamle og nye kunder hjertelig velkommen til vår nye butikk i Valløveien 55 på utsiden av Tønsberg, men selvfølgelig også i vår helt nye nettbutikk på petz.no.

Om du er usikker på hvor du kan finne oss, kan du benytte deg av kartet under som viser deg hvor vi holder til. Vi gleder oss til å ta deg i mot på en kaffekopp og dyreprat!

Petz.no
Valløveien 55, 3152 TOLVSRØD