Hvis det er noe du lurer på, finner du kanskje svaret nedenfor.

Bestillinger over kr 1.500,- leveres gratis! 

For frakt av varer under dette beløpet er fraktkostnaden kr 49,- dersom totalvekt er under 0,5 kg. Ved forsendelder inntil 5 kg er kostnaden kr 99,- og kr 129,- ved over 5 kg.

Kortbetaling

Du kan betale med kort hvis du henter varene dine på vårt lager i Ulvikaveien på Tolvsrød eller får varene levert av Bring. Du kan også velge å betale med kort direkte i vår nettbutikk, selv om du velger å hente varene selv eller få de levert pr. post.

Betale med kort

Du kan betale direkte med kort i vår nettbutikk. Vi benytter oss av tjenesteleverandøren Stripe for å behandle alle betalinger med kort. Både hundenmin.no og Stripe benytter krypterte SSL tilkoblinger, slik at all informasjon du oppgir under betalingsprosessen er helt trygg og sikker fra innsyn av andre. hundenmin.no lagrer ingen opplysninger du oppgir til oss om ditt kreditt eller bankkort, og all kommunikasjon med vår betalingsleverandør er også kryptert for din egen sikkerhet. Dersom du ønsker mer informasjon om kortbetaling hos oss og vår betalingsleverandør Stripe, ta gjerne kontakt med oss.

Vipps

Du kan nå også betale med mobilbetalingstjenesten Vipps direkte i vår nettbutikk! Dersom du har en norsk bankkonto og mobilabonnement, kan du benytte deg av Vipps når du skal fullføre betalingen i kassen. Velg Vipps som betalingsmåte i kassen og tast inn dit mobiltelefonnummer. Du vil da få en forespørsel på mobiltelefonen din om å godkjenne betalingen. Enklere blir det ikke!

Vi sender bestillingen innen 3 virkedager. Varene du bestiller sendes med Bring og du vil motta et sporingsnummer på e-post eller SMS slik at du kan følge forsendelsen hele veien til døren din. Småpakker sendes direkte til postkassen din uten sporing.

Dersom du bestiller Malucchi halsbånd vil du få en bekreftelse om levering, da disse er håndlagede og bestilles fra Italia til hver enkelt hund. Disse halsbåndene kan ha noe lenger leveringstid.

Informasjonen vi mottar når du registrer deg vil kun bli benyttet til varedistribusjon og til å sende deg informasjon fra nettbutikken. Vi behandler bare de personopplysninger du oppgir til oss, og som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg. Du har på forespørsel rett til å få opplyst hvilke opplysninger vi har registrert om deg, og til å kreve disse opplysningene slettet. Vi vil aldri videreselge din e-post adresse eller annen informasjon til en tredjepart. hundenmin.no forbeholder retten til å avvise bestillinger. Alle personlige opplysninger må være riktige (telefonnummer, navn og adresse) for at bestillingen skal godkjennes. Bevisste forseelser som falske ordreinnleggelser, forsøk på svindel, dokumentforfalskning eller annen kriminell virksomhet politianmeldes umiddelbart.

Når du har lagt inn din bestilling får du en bekreftelse på e-post om at den er sendt til oss. Er det noe vi ikke kan levere eller det oppstår noe uventet, vil du få beskjed med en gang. Varene pakkes og du får en leveringsbekreftelse pr. e-post. Dersom du har valgt å få tilsendt varene pr. post, vil du også motta et sporingsnummer på e-post eller SMS.

Vi fakturerer dessverre ikke til privatpersoner, men du kan betale med kort i vår nettbutikk. Dersom du ikke ønsker å betale med kort, kan du velge å betale gjennom din PayPal konto. Dersom du ønsker mer informasjon om dette, vennligst ta kontakt med oss.

Fortvil ikke!

Vi er her for å hjelpe deg. Vårt mål er at våre kunder skal alltid være fornøyd, og dersom det er noe du lurer på er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss via Facebook eller på post@petz.no. Vi svarer deg så raskt som overhodet mulig.